İlkbahar 08/09 Mezunları

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İlkbahar 08/09 Mezunları

Nilüfer İlkbahar Koleji Mezunları'nın Özel Forum Sitesi...

2 posters

bu nasıl nir şey size de oluyor mu?

aliyiit
    aliyiit
    Yeni Moderatör
    Yeni Moderatör

bu nasıl nir  şey size de oluyor mu? Empty bu nasıl nir şey size de oluyor mu?

Mesaj  aliyiit Perş. Tem. 16, 2009 10:43 pm

arkadaslar selam sıze bır soum olcak herkez katılırsa sevınırım sıze hıc dejavu geldımı bana cok oldu mesela dedem fevat ettıgı gunu 2 kere yasadım bayıldıgım gunu 2 kere yasadım babam bana alısverıse gıdıyoz dedıgınde daha dun gıttık ya nıye gıdıyoz demıstı hatta bı keresınde yemege gıtcegımızı soledı babam ben yaf ben orda sıkılıyorum demıstım ama babam nereye gıtcegımızı solemedı ben ama babamın ıs yaptıgı arkadasına yemege gıtcegımızı bılıyordum bunlar sızdede oluyormu lutfen paylasın
    aliyiit
    aliyiit
    Yeni Moderatör
    Yeni Moderatör

bu nasıl nir  şey size de oluyor mu? Empty Geri: bu nasıl nir şey size de oluyor mu?

Mesaj  aliyiit Perş. Tem. 16, 2009 10:45 pm

bu aslında her insanın başına gelen şeyler mesela rüyanızda gördüğünüz bir şeyi gerçek hayatta da görüyorsunuz yaşadığınız bir günün aynını bir daha yaşıyorsunuz bu genelde 10-14 yaş arası çocuklarda oluyor hatta 14-16 yaş arasında gizli gücün olduğunu bile sanarsın Very Happy Smile
    NsQueles
    Yeni Üye
    Yeni Üye

bu nasıl nir  şey size de oluyor mu? Empty Geri: bu nasıl nir şey size de oluyor mu?

Mesaj  NsQueles Cuma Tem. 17, 2009 1:05 pm

alicim o ruyada gorduumuzden olmuyo insan yaratıldıgında tum hayatını bir film gibi seyir edermis dunyaya geldiinde de onları unuturmus ama bazen o unuttugu olayları tekrar yasayınca aklına gelirmis bu olay sadece belli bi yas arasında olmuyor bnm annem we babamada oluyo arada bir bildirilir Very Happy Very Happy Very Happy
    aliyiit
    aliyiit
    Yeni Moderatör
    Yeni Moderatör

Mesaj  aliyiit Cuma Tem. 17, 2009 3:39 pm

yazdım saten 10-14 yas arası dıye

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 1:26 am