arkadaslar selam sıze bır soum olcak herkez katılırsa sevınırım sıze hıc dejavu geldımı bana cok oldu mesela dedem fevat ettıgı gunu 2 kere yasadım bayıldıgım gunu 2 kere yasadım babam bana alısverıse gıdıyoz dedıgınde daha dun gıttık ya nıye gıdıyoz demıstı hatta bı keresınde yemege gıtcegımızı soledı babam ben yaf ben orda sıkılıyorum demıstım ama babam nereye gıtcegımızı solemedı ben ama babamın ıs yaptıgı arkadasına yemege gıtcegımızı bılıyordum bunlar sızdede oluyormu lutfen paylasın
2 posters
bu nasıl nir şey size de oluyor mu?
aliyiit- Yeni Moderatör
- Post n°1
bu nasıl nir şey size de oluyor mu?
aliyiit- Yeni Moderatör
bu aslında her insanın başına gelen şeyler mesela rüyanızda gördüğünüz bir şeyi gerçek hayatta da görüyorsunuz yaşadığınız bir günün aynını bir daha yaşıyorsunuz bu genelde 10-14 yaş arası çocuklarda oluyor hatta 14-16 yaş arasında gizli gücün olduğunu bile sanarsın
NsQueles- Yeni Üye
alicim o ruyada gorduumuzden olmuyo insan yaratıldıgında tum hayatını bir film gibi seyir edermis dunyaya geldiinde de onları unuturmus ama bazen o unuttugu olayları tekrar yasayınca aklına gelirmis bu olay sadece belli bi yas arasında olmuyor bnm annem we babamada oluyo arada bir bildirilir
aliyiit- Yeni Moderatör
yazdım saten 10-14 yas arası dıye